Experter inom sinneskommunikation

Ljud, Bild och Doftdesign

DIGITALA SKÄRMAR - Q SIGN

"Tillsammans skapar vi det perfekt innehållet för att sprida just ert budskap"

Effektiv digital skyltning

Ögat letar hela tiden efter något att fokusera på och är alltid på jakt efter visuellt stimuli. Ifall stimulit påverkar köpbenägenheten beror dock helt på hur det presenteras. Därför är det viktigt att placera ut strategiska fokuspunkter där denna lust uppfylls. Optimalt för att uppnå bästa effekt är digital skyltning.

Handplockad varumärkesidentitet

  • Den digitala skärmen som visar budskapet.
  • Programvaran som styr och schemalägger budskapet.
  • Den faktiska budskapet som består av bilder och text.

Hos oss så får ni hjälp med alla 3 delar. Vi har också en helt unik produkt, som sammanför ljud, syn-och doftintryck för att maPå Qonceptus jobbar vi med den senaste tekniken inom digital signange som möjliggör planering och styrning av kampanjer som syns på era digitala skärmar – oavsett plats eller tid på dygnet Skärmstorleken kan anpassas för att passa perfekt in i ert showroom, er butik eller ert kontor. Maximera den digitala skyltningen. Skärmen har ett inbyggt högtalarsystem och dessutom en inbyggd doftspridare. Med hjälp av denna unika lösning så synkroniseras budskapet som visas på skärmen med ljud och doft samtidigt.

Vi hjälper självklart till med produktionen av det innehåll som ska visas på skärmen för att er kampanj ska nå fram på bästa möjliga sätt. Kontakta oss så hjälper vi till att hitta den perfekta lösningen.