Experter inom sinneskommunikation

Ljud, Bild och Doftdesign

Publicerat 14 maj 2020

Så arbetar Qonceptus med Private Label

Varför stänger allt fler butiker ner? Retail Fail? Vad är Private Label?

Att arbeta med doft är ett effektivt marknadsföringsverktyg! Med Private label, eller på svenska Egna märkesvaror, förhöjs ert varumärke och gör att kunden skapar en positiv anknytning till just er. Med ett gemensamt utseende på era produkter skapar ni en röd tråd som syns tydligt genom hela er verksamhet. Vi erbjuder innovativa lösningar från koncept till marknadsfärdiga produkter – vi gör det svåra enkelt för er!

Inom Private Labels sortimentet erbjuder vi följande produkter, alla med egenvald doft-, etikett- och flaskdesign:

  • Dofttvålar
  • Doftpinnar
  • Rumsspray
  • Parfym

Inom sortimentet erbjuder vi produktion av kundanpassade och skräddarsydda hygienprodukter. Produkten kan alltså modifieras helt efter era önskemål. Vi skräddarsyr varje produkt efter dina önskemål, framtaget för just er.

Vi producerar även pumptvålar, rumsdofter och andra hygienartiklar för företag som vill ha full kontroll över de doftsignaler de sänder ut. Ni har möjlighet att designa produkterna efter egna önskemål vad gäller både utseende och doft; vi utvecklar och producerar produkterna i samarbete med kunden. Produkterna kan beställas i olika mängd där fokus ligger på högsta kvalitet och snabba leveranser.

Vi använder endast de bästa råvarorna och alla våra produkter är tillverkade av naturliga och miljövänliga ingredienser. Vi ser också till att alla produkter har godkänd certifiering hos läkemedelsverket, CLP märkning enligt EU-regler baserat på var produkten ska säljas eller användas, och att den fullskaliga produktionen av produkten följs enligt GMP (Good manufacture practice). Med Qonceptus kan ni känna er trygga med att vi tar hand om hela processen från första konsultation till slutförd marknadsföring.
Vi på Qonceptus Group™ är specialiserade på strategisk sinnesmarknadsföring. Vi skapar ett unikt Qoncept efter era önskemål. För likt alla relationer i livet – så bygger vi dem med våra sinnen.