Experter inom sinneskommunikation

Ljud, Bild och Doftdesign

Om oss

"Qonceptus Group™ är en kreativ kommunikationsbyrå som är specialiserad på strategisk sinnesmarknadsföring."

Genom att välja rätt sinnesstämning för era kunder kan upplevelsen tas till nya nivåer – och ni kan knyta an till eran kundbas med en helhetsstämning deras sinnen sent kommer glömma. Ofta lägger varumärken alla sina kort på ett sinne, men genom att knyta samman flera av dem blir kopplingen till just ert varumärke starkare än någonsin förr.

Qonceptus startades 2018 och är idag Sveriges ledande byrå inom sinnesmarknadsföring med in-house kompetens på både mjuk-och hårdvarusidan. Vi kan skapa en unik profil med hjälp av doft, musik, bakgrundsljud, belysning och digital skyltning med innehåll anpassade efter just er verksamhet och eran målgrupp.

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige och vi utgår från kontoret som finns i Stockholm.

Hur vi tänker"

Vision

Vår vision är att vara i framkant inom sinnesmarkandsföring och driva marknaden framåt för att alltid skapa de bästa sinnesupplevelserna för alla människor i offentliga miljöer.

Mission

Utveckla långsiktigt hållbara qoncept tillsammans med kunden för att skapa de sinnesupplevelser som speglar kundens affärside, varumärke och företag.

Kärnvärden

  • Kvalitet – Vi genomsyrar kvalitet i alla led och är alltid väldigt noggranna med hur vi arbetar.
  • Kundfokus – att förstå våra kunder så väl att vi exakt kan veta vilken lösning som passar i varje individuellt fall.
  • Integritet – Ärlighet och tydlighet i alla led för ett långbart och hållbart samarbete.
  • Långsiktigt samarbete – Oavsett ifall det handlar om ett nystartat eller etablerat företag så vill vi vara med på resan och långsiktigt finnas vid företagets sida för att hela tiden skapa de bästa sinnesupplevelserna för kunden.
  • Personal – Vi är engagerade i att skapa bästa möjliga miljö för våra anställda för att attrahera drivna och kunniga människor till företaget och hjälpa de utvecklas genom hela resan.
  • Miljötänk – Vi tänker miljövänligt i alla led – allt mellan att enbart ha miljöbilar till hur mycket papper vi printar.
Två män som pratar på ett kontor

Teknologi och partnerskap

  • Kvalitet är ett av våra kärnvärden och vi är väldigt noga med att alltid ha högsta kvalitet i allt vi gör. Vi släpper aldrig en egentillverkad produkt på marknaden, varken hård – eller mjukvara, utan att ha testat produkten och vara 100% säker på att den håller högsta kvalitet.
  • På samma sätt är vi väldigt noggranna med att enbart ingå samarbeten med företag som är etablera på marknaden och samtidigt håller högsta kvalitet i alla sina produkter.
  • Innan vi börjar arbeta med en produkt säkerställer vi att alla inblandade anställda har fått rätt typ av utbildning för att bemöta våra kunder på bästa sätt.
  • På så sätt kan vi säkerställa att alltid, med rätt produkter och rätt kunskap erbjuda våra kunder högsta kvalitet i alla våra tjänster.